Navigation Menu+

Review: De Falende God

Posted on Nov 10, 2015 by in News | 0 comments

De Falende God
De Falende God by Mike Jansen
My rating: 2 of 5 stars

Eigenlijk zou ik dit boek graag 4 sterren geven. Want het verhaal an sich is dat zeker waard. Het is een grootst epos, met meerdere conflicten en ik ben zeer benieuwd hoe dat verder gaat.

Maar… ik vind het boek niet heel goed geschreven. Enerzijds zitten er soms kromme zinnen in, die me uit de flow van het lezen halen. En dat vind ik erg jammer.

Storender vind ik dat Mike Jansen weinig geloofwaardige personages creëert. Dat doet echt veel afbreuk aan het boek. Mensen kunnen bijvoorbeeld rustig in slaap vallen, terwijl er naast hen een gebouw afbrandt.

Bijna alle personages zijn joviaal en maken grapjes onder de meest extreme omstandigheden. Bovendien hebben de personages weinig eigen karakter. Dit leidt er toe dat veel van de dialogen niet natuurlijk overkomen. En dat doet veel afbreuk aan het leuke en interessante verhaal.

View all my reviews

Follow me! Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
Share: Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail